Om oss

God mat

Smakfull drikke

Fin stemning

Mye kultur

Velkommen til Brygga Restaurant & pizza

 

På flytebrygga utenfor Brygga Restaurant og Pizza kan du fortøye båten mens du gjør ferdig dagens handel i byens butikker.

 

Unn deg en velfortjent pause og bestill mat og drikke fra vår rikholdige meny. Og delta gjerne på ett av våre mange kulturarrangementer..

 

Foruten restauranten har vi uteserevering både mot Strandgata og ikke minst ut mot havna. Neste sommer håper vi å kunne ønske dere velkommen til vår planlagte takterrasse.

Prøv vår spesialitet

Panne-stekt laks

 

Med en innehaver som tidligere drev fiskemottak og fiskeutsalg på Brygga, er det ikke uventet at fisk har en naturlig plass på menyen.

 

Tilbudet på lokale råvarer varierer med årstiden, men vår spesialitet "panne-stekt laks" finner du på menyen hele året.

 

Ta kontakt med servitøren eller sjekk menyen for andre valg

Catering

 

Brygga Restaurant & Pizza tilbyr catering til både store og små arrangement og vi tilpassergjerne menyen til tråd med dine behov og til konkurransedyktige priser.

 

Sjekk vår catering-meny som du finner i restauranten for detaljer og ta kontakt med oss for avtale eller tilpasning til dine behov og ønsker.

 

Vi lager også snitter, kaker og desserter, og kan også stille med servitører om du ønsker det.

 

Kultur-scene

 

Steffen Jakonsen (bildet) er en av mange kjente artister som har gjestet scenen på Brygga siste året.

 

Brygga har projektor, musikkanlegg, stort lerret i kombinasjon med to store Tv-skjermer og ikke minst et godt lydanlegg og opphøyet scene, som gjør Brygga til et meget godt og intimt konsert- og møtelokale.

 

Brygga Bandstand er blitt et begrep og trekker fulle hus når de gjennomfører sine arrangement på Brygga. Det samme gjør historielaget når de inviterer til film- og kulturkvelder på Brygga under Risør Festuke.

 

Ta kontakt om du ønsker å legge en aktivitet hos oss.

 

 

Besøksadresse; Strandgata 2, 4950 Risor

Telefon: 37150099

E-post: post(at)risorbrygga.no

Nettside; www.risorbrygga.no