Tapas og snacks

MENY

Tapas og snacks meny

 

Kokkens hvitløksbrød*, 59kr

Allergen: melk, hvete

 

Bryggas Bruchetta*, 73kr

Allergen: melk, hvete

 

Fingermat m/hotspot, 64kr

Allergen: sesamfrø, hvete

 

Løkringer m/ hotspot, 64kr

Allergen: sesamfrø, hvete

 

Nacho dip m/rømme & salsa, 74kr

Allergen: melk

 

Varm toast* m/ost & skinke, 53kr

Allergen: melk, hvete

 

 

Spekeskinke, manchego & cutney, 119kr

Allergen: hvete

 

Krydret tynnbrød m/aioli, 79kr

Allergen: egg, hvete, spor av soya

 

Scampi i piri-piri (hot), 119kr

allergen: skalldyr

 

"Delings m/2 dipsauser", 179kr

Krydret tynnbrød, 4 chilinuggets, 4 løkringer, 4 mozzarella sticks, hotspot & aioli.

Allergen: egg, gluten, sesamfrø, spor av soya.

 

 

                                                   

*Valg: glutenfritt brød

Elektronisk bestilling

 

For å sikre rett og hurtig servering av din bestilling har våre servitører elektroniske bærbare enheter som sørger for at kjøkkenet starter produksjon av dine retter samtidig som barbetjeningen sørger for at du får den drikke du har bestilt. Våre servitører har også bærbare kortautomater slik at du kan betale direkte ved bordet uten å måtte stå i kø ved kassen i baren,

 

Besøksadresse; Strandgata 2, 4950 Risor

Telefon: 37150099

E-post: post(at)risorbrygga.no

Nettside; www.risorbrygga.no